Vendosni biskotat në një qese plastike dhe i rrahim me një okllai derisa të bëhen thërrime të trasha. Ndajini mes 4 gotave ose tasave të vegjël.
Rrihni kremin e djathit, kosin, sheqerin dhe vaniljen së bashku derisa të jenë një masë, më pas hidhni thërrimet me lugë dhe ftohini derisa të jeni gati për t’u shërbyer.
Rriheni reçelin në një tas derisa të hollohet, më pas shtoni butësisht luleshtrydhet. Ndani luleshtrydhet midis cheesecakes dhe servirini.
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Shumë prej nesh e kemi provuar atë momentin e këndshëm në fund të një vakti në një restorant kinez, kur na shërbehet një biskotë krokante që fsheh brenda një copëz letre me një “parashikim”, mesazh apo disa numra me...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Lini një koment