Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Përhapni 3 lugë gjelle gjalpë në njërën anë të secilës fetë bukë. 2.Vendosni bukën, me gjalpë poshtë, në një tigan ose pjata elektrike të ngrohtë të piqen sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 2-3 minuta. 3.Në një tas të vogël, kombinoni djathrat, çedar, Monterey Jack dhe Gruyere. 4.Në një tas tjetër, përzieni së bashku […]
1.Përhapni 3 lugë gjelle gjalpë në njërën anë të secilës fetë bukë.
2.Vendosni bukën, me gjalpë poshtë, në një tigan ose pjata elektrike të ngrohtë të piqen sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 2-3 minuta.
3.Në një tas të vogël, kombinoni djathrat, çedar, Monterey Jack dhe Gruyere.
4.Në një tas tjetër, përzieni së bashku tri lugë gjelle gjalpë, majonezë, djathë Manchego dhe pluhur qepe.
5.Për të përgatitur sanduiçin anën e lartë të bukës së thekur mbusheni me pepperoni,pastaj shtoni djathin brie.
Hidhni pak djathë çedar mbi djathin brie.
6.Mbushni fetat e bukës me përzierjet e përgatitura dhe lyeni çdo fetë sanduiçi me majonezë nga jashtë.
7.Vendosini në të njëjtin tigan copat e sanduiçit dhe gatuajini deri sa të shkrihen djathrat dhe të marrin ngjyrë të artë, rreth 5-6 minuta në secilën anë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento