Sanduiç i pjekur me djathë dhe sallam peperoni

Veshtiresia
Mesatare
Koha gatimit
10 minuta
Sugjerohet për:
4 persona
Kalori:
321
6 lugë gjelle gjalpë
3 lugë majonezë
8 feta bukë fshati
1/8 lugë çaji qepë pluhur
3 lugë djathë parmixhano
4 copa djathë kremoz Brie, me lëkurë të hequr
1/2 filxhan djathë çedar
1/2 filxhan djathë Gruyere
1/2 filxhan djathë Monterey Jack
24 feta sallam peperoni

1.Përhapni 3 lugë gjelle gjalpë në njërën anë të secilës fetë bukë. 2.Vendosni bukën, me gjalpë poshtë, në një tigan ose pjata elektrike të ngrohtë të piqen sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 2-3 minuta. 3.Në një tas të vogël, kombinoni djathrat, çedar, Monterey Jack dhe Gruyere. 4.Në një tas tjetër, përzieni së bashku […]

1.Përhapni 3 lugë gjelle gjalpë në njërën anë të secilës fetë bukë.

2.Vendosni bukën, me gjalpë poshtë, në një tigan ose pjata elektrike të ngrohtë të piqen sa të marrin ngjyrë kafe të artë, 2-3 minuta.

3.Në një tas të vogël, kombinoni djathrat, çedar, Monterey Jack dhe Gruyere.

4.Në një tas tjetër, përzieni së bashku tri lugë gjelle gjalpë, majonezë, djathë Manchego dhe pluhur qepe.

5.Për të përgatitur sanduiçin anën e lartë të bukës së thekur mbusheni me pepperoni,pastaj shtoni djathin brie.
Hidhni pak djathë çedar mbi djathin brie.

6.Mbushni fetat e bukës me përzierjet e përgatitura dhe lyeni çdo fetë sanduiçi me majonezë nga jashtë.

7.Vendosini në të njëjtin tigan copat e sanduiçit dhe gatuajini deri sa të shkrihen djathrat dhe të marrin ngjyrë të artë, rreth 5-6 minuta në secilën anë.

Komento