1 grusht majdanoz, plus disa gjethe të copëtuara për dekor
75 g shqeme pa kripë
2 lugë vaj ulliri ekstra të virgjër
50 g parmixhano të grirë
1 thelpi të madh hudhre, të prerë
1.Gatuani makaronat duke ndjekur udhëzimet e paketimit.
2.Ndërkohë, vendosni specat, majdanozin, shqemet, hudhrën dhe vajin e ullirit në një përpunues të vogël ushqimi dhe frulojini sa të fitohet një pastë. Pastaj shtojini parmixhanon.
3.Kullojini makaronat dhe hidhini në tiganin ku keni salcën.
4.Përziejini dhe ngrohini butësisht për 1 min, pastaj spërkateni me pak majdanoz të copëtuar dhe shërbejeni.
Përgatisni lyerjen: Në një enë rrihni vezët me salcën e kosit, kripën dhe piperin derisa të përftoni një masë homogjene. 🍳🥄 ㅤ Përgatisni lulelakrën: Priteni lulelakrën në feta të trasha, të paktën dy centimetra të gjera. 🥦🔪 ㅤ Lyejeni...
Këto panine janë fare të thjeshta për tu përgatitur dhe përveç shijes janë edhe të shëndetshme, një mënyrë e mirë për ti bërë fëmijët të konsumojnë spinaqin në mënyrë indirekte. – Spinaqin e fteskët bashkë me qumështin i kalojmë...
Vendosim tiganin të nxehet , shtojmë vaj ulliri , qepët, bathët, hudhrat, piperin , kripë pastaj hedhim miellin dhe e kaurdisim derisa të bëhet me ngjyrë të artë, në fund shtojmë domatet dhe kumbullat , i trazojmë për pak...
Komento