2.Nxehni 1 lugë vaji në tigan dhe shtoni biftekët me kripë, pipern dhe hudhër dhe lerini të gatuhen deri sa të marrin ngjyrë kafe të artë, rreth 3 minuta.
3.Vendosni domatet dhe rozmarinën në tigan dhe shtoni pak vaj me kripë dhe piper.
4.Lërini të gatuhen derisa bifteku dhe domatet fillojnë të zbuten.
5.Transferoni biftekun në pjatë dhe lereni të pushojë së paku 5 minuta para se ta shërbeni.
6.Transferoni domatet dhe hudhrat në pjatë dhe hiqini hudhrat nga lëkurat.
7.Në një tas të vogël, kombinoni uthull, 3 lugë gjelle vaj dhe 1/4 lugë çaji kripë dhe piper.
8.Përzijini me qepë dhe djathë blu.
9.Shërbejeni biftekun me domate , hudhër dhe sallatë rukola.
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Lini një koment