Në tas përzjeni me rrahësen e vezëve me dorë miellin, kakaon dhe fryrësin e kekut. Ndërkohë, në një tas tjetër rrihni vezët me sheqerin derisa të dyfishohet vëllimi.
Shtoni vajin dhe e përzjeni derisa masa të bëhet e njëtrajtshme.
Më pas hidhni te tasi me vezë miellin me kakao duke alternuar me radhë pak miell dhe pak qumësht.
Prisni dy dardha në kubikë dhe bashkë me copat e çokollatës i shtoni te brumi.
Pasi të shtroni një letër furre në tavë hidhni brumin dhe sipër tij vendosni dardhat e mbetura të prera në feta.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento