1.Nxehni vajin mbi nxehtësinë e mesme në një enë të madhe me mure të thellë. 2.Shtoni mishin e pulës dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë. 3.Shtoni përbërësit e mbetur me përjashtim të karkalecave dhe majdanozit. 4.Vërini të ziejnë duke i nxitur shpesh. 5.Pasi të vlojnë zvogëloni nxehtësinë dhe ziejini për rreth 20-25 minuta ose derisa të bëhen të buta, duke I nxitur shpesh. Shtoni më shumë supë pule nëse është e nevojshme. 6.Shtoni karkalecat dhe lërini të zijenë edhe 15 min të tjera që karkalecat të gatuhen plotësisht. 7.Para se ti servirni hidhuni pak majdanoz sipër.
Në një tenxhere hedhim ujë dhe sapo të marrë valë shtojmë kripën dhe makaronat. Në një tigan me pak vaj ulliri vendosim 2 thelpinj hudhër dhe pak majdanoz që të aromatizohet vaji sa më mirë. Shtojmë më pas frutat...
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Komento