Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
1.Kombinoni të gjithë përbërësit në një enë dhe i përzieni mirë.
2.Punojeni mirë masën derisa të bëhet kompakte.
3.Hapeni brumin si një petë e zakonshme (pak e trashë).
4.Në varësi të formave që keni, krijoni me to biskotat tuaja të preferuara.
5.I vendosni në një tavë njëra pas tjetrës ku keni shtruar më parë një letër kuzhine.
6.I fusni në furrë në temperaturë 150-160 gradë për gati 20 minuta.
7.Sapo të jenë gati, i nxirrni dhe i shtoni sipër sheqerin pluhur.
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment