Glikoja e fikut të egër është gjëja më e mirë që do të shijoni këto kohë!
Fiku që me gjasa e prisnit të gjithë, po del dalëngadalë në tregjet ku jeni mësuar të bëjmë pazar zakonisht. Ky frut ka një larmishmëri recetash ku mund të përdoret duke filluar nga brusketat me fiq, sallatat apo në ëmbëlsira të ndryshme.
Madje vetë fiku mund të kthehet në një ëmbëlsirë fantastike me pak kosto. E kam fjalën për glikonë e fikut, që sa herë të qerasni miqtë do të nderoheni para tyre!
Mirëpo na duhet ta pranojmë se glikoja e fikut ka teknikat dhe sekretet e veta në përgatitje. Do mund, kohë dhe përkushtim.
Pikërisht për këtë arsye, “Edua Shop”, sjell për të gjithë ju produkte bio të vërteta shqiptare, me paketime elegante, artizanale dhe shumë të këndshme. Puna thjeshtësohet edhe më shumë duke e porositur glikonë e fikut nga telefoni, thjesht dhe vetëm përmes SnapFood. Porosia juaj do të përfundojë brenda 20 sekondave dhe shumë shpejt do të vijë në adresën tuaj.
Sa e thjeshtë është sot të shijosh një gliko të vërtet fiku!
Mbrëmjet me miq të shumtë në shtëpi janë gjithnjë një kënaqësi e madhe falë argëtimit e kujtimeve që mbeten, veçanërisht kur ka humor e biseda të këndshme. Por organizimi i saj mund të kthehet në një mundim të jashtëzakonshëm...
Për të përgatitur bazën, përzieni 50 g miell me 50 g ujë të vakët në një kavanoz ose, akoma më mirë, një enë plastike. Sigurohuni që i gjithë mielli të jetë përfshirë dhe lëreni gjysmë të pambuluar në temperaturën...
Të kanë tepruar dy feta picë nga një natë më parë dhe po gëzon sepse sapo kuptove që e ke mëngjesin gati. Ajo që duhet është vetëm t’i ngohësh shpejt e shpejt… po si? Në mikrovalë brumi bëhet si...
Lini një koment