Petulla të shpejta me lulelakër
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
1.Në një tenxhere skuqni qepën me vaj ulliri.
2.Më pas shtoni edhe karotat e prera në copa të vogla dhe i lini përreth 8 minuta.
3.Më pas shtoni lëngun e perimeve, xhinxherin, lëkurën e portokallit, lëngun, mjaltin, kripën dhe piperin.
4.I lini të marin një valë për 25 minuta.
5.Më pas i kaloni sipër supës një blender dore derisa supa të bëhet kremoze.
6.Servireni të ngrohtë nëpër pjata me disa shirita bacon sipër.
7.Ju bëftë mirë!
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment