Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Vendosni panxharët e qëruar për të zierë.
2.Lërini në zjarr për 20-30 minuta dhe pasi të jenë zbutur mund t’i shponi me një thikë apo pirun.
3.Mos harroni se pasi t’i keni hequr nga zjarri panxharët, t’i fusni menjëherë në një tas me ujë të ftohtë.
4.Pasi të jenë ftohur pritini në feta jo shumë të trasha.
5.Përgatisni salcën me kos dhe hudhra duke shtypur thelpinjtë dhe duke i përzierë me kosin, kripën, piperin dhe majdanozin.
6.Këtë salcë hidhjani sipër panxharëve të zierë e të prerë në feta.
7.I përzieni mirë dhe sallata është për t’u shijuar. Nëse e doni më të ftohtë mund ta ruani në frigorifer për disa minuta.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment