Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Vendosim patatet në një tenxhere me ujë dhe kripë. I lëmë derisa të ziejnë mirë.
2.Në një enë shtojmë majonezën, selinonë, mustardën, kripën, piperin dhe qepën e grirë shumë imët.
3.Më pas i hedhim edhe ullinjtë. I përziejmë mire derisa të krijohet një masë uniforme.
4.Në një blender shtojmë patatet e ziera dhe masën që përgatitëm më parë.
5.I rrahim mirë për një minutë dhe masën e krijuar e fusim në frigorifer për rreth 2 orë.
6.Në fund e shërbejmë, duke i shtuar sipër vezët e prera në formë kubike dhe kopër të grirë imët.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment