1.Në një tas bashkoni miellin e misrit dhe ujin. 2.Shtoni vezët e rrahura, pak kripë, piperin dhe i përzieni mirë. 3.Ngrohni një tigan me pak gjalpë dhe shtoni masën që përgatitët. 4.E lini të skuqet vezën për 2-3 minuta. 7.5.Vezën e hiqni me ndihmën e një spatule. 6.Brenda e mbushni me djathë, avokado, spinaq, dhe […]
1.Në një tas bashkoni miellin e misrit dhe ujin.
2.Shtoni vezët e rrahura, pak kripë, piperin dhe i përzieni mirë.
3.Ngrohni një tigan me pak gjalpë dhe shtoni masën që përgatitët.
4.E lini të skuqet vezën për 2-3 minuta.
7.5.Vezën e hiqni me ndihmën e një spatule.
6.Brenda e mbushni me djathë, avokado, spinaq, dhe mishin e pulës.
E mbështillini vezën role, e ndani përgjysmë dhe shijojeni menjëherë.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Komento