1.Domateve i hiqni lëkurën dhe i grini imët në një rende.
2.I kaloni në një tigan në zjarr mesatar dhe i përzieni vazhdimisht derisa domatet të treten.
3.Shtoni pak kripë.
4.Tani shtoni djathin e thërrmuar dhe i përzieni mirë.
5.Në një tas thyeni vezët, i përzieni me një pirun dhe ia shtoni domateve në tigan. Sapo vezët të jenë mpiksur, e hiqni fërgesën nga zjarri.
6.Në një tigan tjetër skuqni vajin e ullirit me gjalpin.
7.Ndërkohë merrni bukën, e prisni në feta të vogla dhe i lyeni sipër me fërgesën.
8.I shtoni sipër pak nga gjalpi i skuqur secilës dhe pak piper. Ju bëftë mirë!
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Lini një koment