Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Jua kishte marrë mendja? Pa provojeni njëherë këtë metodë që sugjeron Neps.al sepse nuk do të zhgënjeheni!
Në një tenxhere në zjarr mesatar vendosni qumështin për të zierë.
E trazoni vazhdimisht dhe sapo të marrë valë do i shtoni uthullën.
Do të shikoni që qumështi do të prihet.
Vazhdoni ta përzieni vazhdimisht me lugë druri dhe pas 5 minutash e hiqni nga zjarri.
I shtoni kripën, masën kullojeni me napë dhe ngjesheni mirë me dorë. Ajo që ngelet në fund është djathi.
Ruajeni në frigorifer sa të forcohet disi dhe konsumojeni më pas.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment