Një vend i vogël dhe special është hapur në kryeqytet në zonën e quajtur si “Myslym Shyri”.
Quhet “Special Souvlaki” dhe ofron një sërë produktesh me natyrë fast-food. Duke filluar nga pitet me gjiro pule, gici, shishqebapë, sqepasti e madhe ose e vogël, pite arabe etj.
Të gjitha me një shije të përsosur dhe me një teknikë për t’u patur zili në përgatitje!
Ju mund t’i shijoni të gjitha këto gatime të parezistueshme nën komoditetin e shtëpisë apo zyrës suaj duke i porositur me një klik falë SnapFood.
Filetot e peshkut i marinojmë me vaj ulliri, hudhër, lëng limoni, trumzë dhe rigon për 20 minuta. Në një tavë për pjekje, vendosim domatet e prera në feta dhe i spërkasim me kripë e vaj ulliri. Shtojmë peshkun sipër...
Ziejmë tagliatelle-t në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, në një tigan të madh, ngrohim vajin e ullirit dhe gjalpin. Shtojmë hudhrën dhe kërpudhat, duke i skuqur derisa kërpudhat të zbuten dhe të marrin një ngjyrë...
Në një tigan të thellë, skuqim qepën në vaj ulliri dhe gjalpë derisa të zbutet. Shtojmë orizin dhe e përziejmë për disa minuta. Hedhim lëngun e perimeve gradualisht, duke shtuar nga një garuzhde dhe duke përzier vazhdimisht derisa orizi...
Lini një koment