Një vend i vogël dhe special është hapur në kryeqytet në zonën e quajtur si “Myslym Shyri”.
Quhet “Special Souvlaki” dhe ofron një sërë produktesh me natyrë fast-food. Duke filluar nga pitet me gjiro pule, gici, shishqebapë, sqepasti e madhe ose e vogël, pite arabe etj.
Të gjitha me një shije të përsosur dhe me një teknikë për t’u patur zili në përgatitje!
Ju mund t’i shijoni të gjitha këto gatime të parezistueshme nën komoditetin e shtëpisë apo zyrës suaj duke i porositur me një klik falë SnapFood.
Në një tenxhere hedhim ujë dhe sapo të marrë valë shtojmë kripën dhe makaronat. Në një tigan me pak vaj ulliri vendosim 2 thelpinj hudhër dhe pak majdanoz që të aromatizohet vaji sa më mirë. Shtojmë më pas frutat...
•Përveç gjalpit përbërësit e tjerë i bashkojmë në një tas dhe pastaj i hedhim në një tepsi ku lyejmë pastaj petët një e nga një. •Shtroni petë, hidhni gjalpin dhe mos i shtypni me presion petët. •Pjekja të bëhet...
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Lini një koment