1.Lani mirë, thani dhe prisni përgjysmë patatet.
2.I vendosni patatet në një tas të madh dhe sipër i shtoni të gjithë përbërësit.
3.I përzieni mirë me dorë në mënyrë që të marinohen siç duhet.
4.Merrni një tavë, shtroni një letër kuzhine dhe vendosni njëra pas tjetrës patatet.
5.Sipër i shtoni djathin e grirë.
6.I fusni në furrë për 30-40 minuta në temperaturë 180 gradë.
7.Pasi të jenë pjekur, i lini të ftohen pak dhe më pas shijojini. Ju bëftë mirë!
Ngrohni 2 lugë gjelle vaj në një tigan mbi nxehtësinë mesatare dhe skuqni qepën butësisht për 10-12 minuta. Shtoni hudhrat dhe specin djegës dhe gatuajeni për 1 min. Hidhni domatet dhe sheqerin dhe i kriposni sipas shijes. Ziejini...
Ngrohni furrën në 200C. Në një sipërfaqe të lyer pak me miell, hapeni brumin në pak më të vogël se një drejtkëndësh A4. Rrëshqiteni në një tepsi, lyejeni me vezën e rrahur dhe gatuajeni për 20 minuta ose derisa...
Ngroheni furrën në 200C. Në një tavë pjekje rregulloni copat e pulës, copat e qepës, hudhrën, fetat e limonit, shpargujt dhe bizelet në një shtresë të vetme, më pas spërkatni mbi to rigon, spërkatini me vaj ulliri dhe shtoni...
Lini një koment