1.Në një tenxhere me ujë e kripë vendosni pastat tuaja të preferuara për të zierë. 2.Ndërkohë në një tigan me vaj ulliri skuqni hudhrat dhe qepën. Shtoni domatet e grira imët. Më pas specat dhe karotat e prera në copa të vogla. 3.I rregulloni me kripë, piper, spec djegës dhe pak majdanoz. Shtoni 1 gotë ujë (pse jo nga lëngu i pastave). 4.Sapo ta shihni që pastat janë bërë, i shtoni sipër tiganit dhe i përzieni mirë. 5.Në fund i shërbeni të ngrohta duke i shtuar sërish sipër majdanoz të grirë. Ju bëftë mirë!
•Pastroni gjethet e rrushit dhe vendosi në ujë të vluar derisa të ndryshojnë ngjyrë. •Shpërlajini me ujë të ftohtë dhe lërini të kullojnë, qe t’i keni gati për të mbështjellë japrakët. •Në fillim kaurdisni me vaj ulliri qepët dhe...
Në një blender, bashkoni lulelakrën, vezët, vajin e ullirit dhe kripën. Skuqni petullat në një tigan të nxehtë të lyer me gjalpë të shkrirë. Shërbejeni me salcë kosi👩🏼🍳 View this post on Instagram A post shared...
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Lini një koment