9 sekretet e grave kineze për t’u dukur përgjithmonë të reja  

Në Kinë një grua e bukur nuk është vetëm ajo që që duket mirë nga pamja e jashtme.  Duke marrë parasysh edhe traditat mijëravjeçare, gratë 40 vjeçare kineze duken si 20.

Si ja dalin?

Më poshtë ju rendisim 9 pika që mund t’i zbatoni edhe ju kollaj fare:

  • Pini shumë ujë
  • Shpenzoni më pak kohë në diell
  • Mundësisht zëvendësoni të gjitha pijet me çaj
  • Planifikoni ditën tuaj me një plan strikt ushqimor.
  • Shmangni ëmbëlsirat me shumë kalori
  • Ushqimi i detit është një pjesë e rëndësishme e dietës së tyre.
  • Ruani qetësinë në çdo situatë. Nervat rrudhosin fytyrën.
  • Masazhi i këmbëve, por edhe i pjesëve të tjera të trupit rregullisht me duar.
  • Masazhi çdo ditë, me një jade rroller, i cili ndihmon për qarkullimin e gjakut. Këtë mjet mund ta gjeni online dhe madje mund ta porosini kollaj fare nga Kina.

Lini një koment