DIETË

10 të famshmit që ndryshuan drastikisht peshën në trupin e tyre

Të gjithë ata që e kanë provuar e dinë sa e vështirë është të bësh një ndryshim drastik në trupin tënd. Edhe nëse jemi të motivuar, ka pak rezistencë që na bën të mendojmë se është e pamundur ta bësh. Kjo për shkak se trupat tanë kanë inerci, ose rezistencë ndaj ndryshimit, që është ekuilibri që mban të paprekur temperaturën dhe metabolizmin e trupit tonë.

Por përkundër kësaj rezistence, ka shumë histori frymëzuese të njerëzve që e kapërcejnë atë, duke arritur të pamundurën.

BrightSide na kujton përmes kësaj liste 10 të famshëm, që me gjasa kushdo prej jush i njeh!

Adele

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Jonah Hill 

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Sam Smith 

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Kelly Clarkson 

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Seth Rogen 

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Jennifer Hudson 

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Khloe Kardashian 

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Jessica Simpson 

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Melissa McCarthy

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Mariah Carey 

10 Celebrities Who Changed So Drastically, We Can’t Help but Feel Proud of Them

Cila nga këto transformime ju bëri më shumë përshtypje?

Burimi: BrightSide 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply