Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Një waffle jo i zakonshëm me shije të jashtëzakonshme! Hidhini një sy recetës për ta mësuar si përgatitet hap pas hapi...
Në një tas të madh bashkoni tulin e patateve, djathin çedar, kripën, qepën dhe piperin. I përzieni mirë dhe shtoni vezët.
Vendoseni masën në një tost specifik për waffle, por edhe një tost normal nuk është aspak keq.
E lini për 5-7 minuta sa të marrë një ngjyrë kafe.
Që të mos ngjisë lyejeni tostin më parë me pak gjalpë.
Tani e hiqni nga tosti dhe e vendosni në një pjatë. Sipër i vendosni vezën e skuqur. Ju bëftë mirë!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment