Vezët e mbushura. Super ide për antipastën e një dreke festive

Vezë të mbushura

Koha e përgatitjes: 15 minuta Koha e gatimit: 15 minuta

Një pjatë e thjeshtë dhe praktike për t’u përgatitur, shumë e volitshme, e shkëlqyer si antipastë, por edhe pjatë e dytë. Vezët e mbushura në versionin që do t’ju propozojmë në këtë recetë, nuk mund t’u mungojnë menuve tuaja.

Lini një koment