Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
1.Në një tas bashkoni miellin e misrit dhe ujin. 2.Shtoni vezët e rrahura, pak kripë, piperin dhe i përzieni mirë. 3.Ngrohni një tigan me pak gjalpë dhe shtoni masën që përgatitët. 4.E lini të skuqet vezën për 2-3 minuta. 7.5.Vezën e hiqni me ndihmën e një spatule. 6.Brenda e mbushni me djathë, avokado, spinaq, dhe […]
1.Në një tas bashkoni miellin e misrit dhe ujin.
2.Shtoni vezët e rrahura, pak kripë, piperin dhe i përzieni mirë.
3.Ngrohni një tigan me pak gjalpë dhe shtoni masën që përgatitët.
4.E lini të skuqet vezën për 2-3 minuta.
7.5.Vezën e hiqni me ndihmën e një spatule.
6.Brenda e mbushni me djathë, avokado, spinaq, dhe mishin e pulës.
E mbështillini vezën role, e ndani përgjysmë dhe shijojeni menjëherë.
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Komento