Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tigan me vaj ulliri skuqni qepën. Shtoni kripë, piper. I përzieni mirë dhe shtoni patatet.
Vazhdoni t’i trazoni edhe për 5 minuta të tjera. E ndani masën në dy pjesë në tigan dhe mundohuni t’i jepni secilës një formë të rregullt rrumbullake.
E skuqni mirë nga të dyja anët. Hiqeni nga zjarri dhe e lini mënjanë.
Ndërkohë në një tigan tjetër skuqni spinaqin.
Përgatisni në një blender salcën duke kombinuar të verdhën e vezës, lëngun e limonit, gjalpin dhe kripën. I trazoni së bashku për pak sekonda.
Merrni një pjatë dhe shërbeni masën me patate dhe qepë që përgatitët më parë. Sipër vendosni pak spinaq dhe në fund një vezë poshe.
Shtoni salcën që përgatitët dhe në fund mund t’i shtoni pak majdanoz të freskët. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment