Nxehni vajin e ullirit në një tigan mbi nxehtësinë mesatare.
Shtoni hudhrën dhe gatuajeni për një ose dy minuta, duke e trazuar derisa të aromatizohet.
Shtoni qiqrat dhe gatuajeni për 3 – 4 minuta, derisa të jenë të buta.
Shtoni në tigan kastravecin dhe maselën garam dhe gatuajeni, duke e trazuar herë pas here, për 4-5 minuta.
Më tej shtoni spinaqin dhe gatuajeni deri sa spinaqi të thahet.
Nëse dëshironi shtoni një majë kripe dhe piper.
Duke përdorur një lugë ose shpatull, bëni një vrimë në mes të përzierjes së perimeve.
Shkrini gjalpin në vrimë, pastaj hidhni vezët.
Mbuloni tiganin me kapak dhe gatuajeni derisa vezët të bëhen sipas dëshirës tuaj (për mua janë rreth katër minuta). Rrëshqisni përzierjen në një pjatë dhe shërbejeni.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento