Në një filxhan të madh të sigurt për në mikrovalë, hidhni miellin, sheqerin, kakaon, kikirikat,pluhurin pjekës dhe kripën. Përziejini mirë me një pirun.
Shtoni qumështin, vajin, vaniljen dhe trazojini derisa të jetë krijuar një masë e njëtrajtshme.
Shtoni copëzat e ҫokollatës dhe të karamelitdhe zhytini në filxhan.
Vendoseni në mikrovalë në fuqi të lartë për 90 sekonda dhe pasi të përfundojë, lëreni të ftohet për 1-2 minuta.
Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. Pjekja Hidheni brumin në një...
Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! ...
Komento