Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Lani mirë mishin, e fshini dhe e marinoni me kripë e piper. I shtoni pak miell.
Në një tigan me vaj skuqni mirë kofshët e pulës.
Sapo të shikoni që janë skuqur mirë i hiqni nga zjarri.
Merrni një tigan të pastër me pak vaj dhe skuqni hudhrat mirë e mirë me vaj ulliri.
Vendosni sërish kofshat e pulës dhe i shuani me një gotë verë.
Sapo vera të adhurojë shtoni lëngun e pulës, kosin dhe e përzieni mirë.
Shtoni kripë, piper, specin e kuq dhe majdanozin.
I lini në zjarr edhe pak minuta në mënyrë që salca të trashet pak dhe menjëherë pas kësaj i shërbeni të ngrohta. Ju bëftë mirë!
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Qëro dhe prej kastravecët në feta shumë të holla ose gri i trashë. Vendosi në një tas, shto pak kripë dhe lëri 5 minuta të nxjerrin ujin e tepërt. Ndërkohë, përziej kosin me hudhrën, lëngun e limonit, pak kripë,...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment