Sugjerojmë:

Supë pule me krem djathi dhe karrota

1 lugë gjelle gjalpë
1 qepë të vogël
3 karrota të mesme, të grira
3 gota supë pule
2 patate të mesme
2 gota lëng pule
2 lugë majdanoz
1 kuti krem djathi
1 filxhan qumësht
1/4 filxhan miell
Kripë, piper

1.Në një tigan të madh, hidhni qepët dhe gjalpin.

2.Shtoni lëngun e pulës, karrota dhe patate.

3.Vërini të zihen për 15 minuta ose derisa perimet janë zbutur.

4.Shtoni majdanozin, kripën dhe piperin.

5.Kombinojeni miellin dhe qumështin deri sa të krijohet një masë dhe shtojeni në përzierjen e perimeve.

6.Vëreni të gatuhet deri sa të trashet.

7.Ulni nxehtësinë dhe shtoni djathin krem dhe gatuajeni deri sa të shkrihet.

Lini një koment