Supë pule me karrota dhe djathë bebe që stomaku t’ju falenderojë

1 karrotë
2 degë selino
1 thelpi hudhër
Xhinxher
Fileto pule
Kripë, Piper
Vaj ulliri
Trumzë
Djathë bebe
Borzilok
Miell

1.Në një tenxhere hedhim pak vaj ulliri dhe shtojmë hudhrën dhe xhinxherin e ndarë në copa.

2.Pastaj hedhim fileton të cilën e kemi prerë më parë.

3.I lemë të skuqen për 5 minuta.

4.Shtojmë kripë, piper, trumzë dhe pak borzilok të thatë.

5.Shtojmë karrotën dhe selinonë e ndarë me rende dhe I skuqim dhe për 3 minuta.

6.Shtojmë një lugë miell dhe i përziejmë mirë që mielli të mos ngjitet.

7.Shtojmë lengun e pulës dhe e lemë të ziejë për 20 minuta.

8.5 minuta para se ta heqim nga zjarri i shtojmë një djathë bebe për shije më të mirë.

Lini një koment