Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Peshku koc është fantastik për një supë, pasi ka shumë tul dhe na jep në fund një shije që mbahet mend gjatë!
Në një tenxhere me 1 litër ujë dhe pak kripë, zieni peshkun koc.
Në përfundim e lini mënjanë për t’u ftohur dhe më pas i merrni komplet tulin.
Në një tenxhere me vaj ulliri skuqni qepën e grirë imët dhe hudhrat e grimcuara.
Shtoni me rradhë perimet e prera në kubik të vegjël.
I përzieni mirë dhe pas 3 minutash shtoni lëngun në të cilin zietë peshkun.
I lini perimet të zbuten për gati 25 minuta.
E fikni zjarrin dhe e bëni supën kremoze me blender.
Ndizeni sërish zjarrin dhe tani i shtoni tulin e peshkut koc.
Pas 5 minutash e fikni zjarrin dhe i shtoni në përfundim supës, lëngun e limonit dhe majdanozin e copëtuar.
Shërbejeni të ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment