1.Ngrohni furrën në 190 gradë Celsius. Vendosni thelpinjtë e hudhrave në një letër alumini (me gjithë cipë), hidhuni kripë e vaj, mbështillini me letrën e aluminit dhe piqini për gati 20 minuta.
2.Në një tenxhere shtoni preshtë e prerë në feta të holla, patatet dhe kaurdisini me pak vaj derisa të zbuten. Shtoni edhe thelpinjtë e pjekur të hudhrave të cilave u keni hequr cipën. Shtoni brodon dhe panën dhe ziejini për 5 minuta.
3.Përmes një mikseri, kthejeni supën në një pure, rregullojeni me kripë e piper dhe dekorojeni me një degëz kopër sipas dëshirës.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment