Si të përgatisni me dy hapa të thjeshtë një shkumë të shijshme vegane për kafenë tuaj ekspres

Veshtiresia
E lehte
Gati për:
3 min
Koha gatimit
2 min
Sugjerohet për:
1 person
Kalori:
100
1 1/4 gota qumësht soje

Zgjidhni qumështin e sojës. Qumështi i sojës funksionon më së miri për shkumën e qumështit vegan. Opsionet e tjera më të mira, qumështi i tërshërë të plotë ose qumështi i bizeles.

Ngrohni qumështin tuaj në mikrovalë ose në një tenxhere të vogël në sobë.

Temperatura e qumështit: Jo shumë e nxehtë! Qumështi i nxehtë është pak më i ndërlikuar për tu shkumëzuar.

Pasi të ngrohet, derdhni qumështin në një blender dhe rriheni për një minutë ose dy. Shtoni ëmbëltuesin dhe çdo erëz (si kanellë ose vanilje) në këtë hap.

 Fikni blenderin dhe lëreni qumështin të ulet për një minutë para se të përdorni. Shkuma do të ngrihet në majë.

Përgatitni kafen tuaj ndërsa shkuma përgatitet.

Derdhni qumështin e shkumëzuar sipër me pak sheqer kokosi nëse dëshironi dhe shërbejeni të nxehtë.

Komento