Si të bëjmë pure me kungull të verdhë dhe mollë, për fëmijë 6 muajsh+

Veshtiresia
e lehtë
Koha gatimit
Sugjerohet për:
Kalori:
Kungull i verdhë
Mollë e ëmbël
Ujë
Kanellë

Pasi është nxehur uji, hidhni brenda copat e mollës dhe të kungullit. I zieni derisa të zbuten.

Pasi janë ftohur i shtypni derisa të bëhen pure dhe i hidhni shumë pak kanellë.

Të njëjtën gjë mund të bëni edhe me banane, por në këtë rast duhet të zihet vetëm kungulli dhe në fund të shtoni bananen.

Komento