Si ta pastroni ashtu siç duhet shtrydhësen e frutave në 5 minuta

Të shtrydhësh fruta apo perime është kaq mirë. Deri në momentin që të duhet ta pastrosh pajisjen…

Por ju prandaj jeni në këtë artikull. Pikërisht për të mësuar sesi ta pastroni shpejt e shpejt blenderin tuaj.

Ai duhet pastruar pas çdo përdorimi në mënyrë që të mos akumulohen mbetje tek pjesët metalike të blenderit. Kjo do të përkthehej më pas në burim bakteresh dhe madje mund të çojë në mosfunksionim të paisjes.

Si mund ta pastroni kollaj atë?

Neps.al ju sugjeron një formulë natyrale.

Çfarë ju duhet:

  • 2 gota ujë të nxehtë
  • 1 lugë gjelle detergjent enësh (i butë)

Image result for dirty  fruit blender.

Udhëzime:

  • Brenda rezervuarit shtoni ujin dhe detergjentin. Ndizeni blenderin për 3 minuta.
  • Më pas e fikni dhe hidheni ujin e ndotur.
  • Përsëriteni edhe njëherë procesin, por kësaj rradhe pa detergjent dhe derisa grimcat e këtij të fundit të jenë zhdukur tërësisht.
  • Hapini pjesët e blenderit dhe lërini të thahen e ajrosen mirë.

Lini një koment