Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Në një tenxhere hidhni ujë dhe vezët që të ziejnë.
2.Vijini në nxehtësi të lartë për të vluar.
3.Hiqini nga nxehtësia dhe lerini të ftohen në ujë të ftohtë.
4.Ndërkohë, gatuani shpargujt.
5.Futini në mikrovalë të ziejnë në nxehtësi të lartë për 5 minuta.
6.Më pas shtoni në tasin e shpargujve lëng limoni, vaj, uthull, qepët jeshile, sheqer, kripë dhe piper.
7.Përzijini që të marrin shije dhe pastaj hidhin shpargujt në pjatën ku dini t’i shërbeni.
8.Sipër hidhni vezët e qeruara dhe të grira në copa.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment