Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Thekni në një tigan që nuk ngjit farat e pishës, për 1-2 minuta.
2.Pastroni shpargujt.
3.Qëroni qepujkat dhe grijini.
4.Skuqini pak në një tigan me pak vaj ulliri, bashkë me shpargujt për 2 minuta, duke shtuar edhe pak kripë.
5.Shtoni edhe gjalpin, dhe pas 5 minutash, hidhni në tigan qumështin dhe panën.
6.Hidhni edhe xhenxhefilin dhe gatuajini për 2 minuta.
7.Fikeni zjarrin dhe shërbejini shpargujt me salcën e pergatitur, duke e kompletuar pjatën me farat e thekura të pishës.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment