E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Kuzhina italiane është një kuzhinë mesdhetare e formuar nga përbërësit, recetat dhe teknikat e gatimit të zhvilluara në të gjithë Gadishullin Italian që nga lashtësia. Më vonë ato u përhapën në të gjithë botën dhe sigurisht edhe në Shqipëri.
Në vendin tonë, kuzhina italiane është tepër e preferuar dhe madje ajo nuk ka ngelur vetëm në kuadrin e pastave. Përkundrazi, shkon më tej duke eksploruar një botë të pafundme recetash të veçanta dhe me shije të mirë.
SnapFood për të gjithë adhuruesit e kësaj kuzhine ka në mesin e restoranteve të tij “A Tavola”.
“A Tavola” është një restorant italian në kryeqytet, ku ju keni mundësi që të gjitha pjatat e shijshme që përgatit kuzhina e këtij restoranti t’i shijoni me një klik nga telefoni juaj.
Ju mund të zgjidhni mes supave të ndryshme, sallatave, antipastave, pastave, rizotove, pjatave të dyta apo ëmbëlsirave të papara që shefi i kuzhinës realizon me aq pasion e profesionalizëm.
Sallata “A Tavola” e përbërë nga ajsberg, rukola avokado dhe portokall do të ishte kombinimi fantastik me “Penne me ragu viçi” për drekën ose darkën e sotme!
Mjafton të shkarkoni SnapFood, të zgjidhni “A Tavola” dhe të shfletoni online menunë.
Kaq shumë mundësi zgjedhjeje, për të shijuar me komoditet të plotë mëngjesin, drekën dhe darkën tuaj!
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment