Sallatë miks me panxhar, rosto viçi dhe djathë brie
2 feta bukë thekre
3 lugë rrepë të copëtuar
1/4 filxhan krem kosi
2 lugë majonezë
2 lugë mustardë
4 gota spinaq
4-5 feta rosto viçi
4 copa djathë brie, të prerë në kube
3/4 filxhan feta panxhari turshi
3 gota sallatë jeshile
Kripë, Piper i zi
1.Thekni bukën. 2.Ndërkohë në një enë hidhni kremin, rrepë, majonezë, mustardë, 3 lugë ujë, 3/4 lugë çaji kripë dhe piper 1/4 lugë çaji. 3.Shtoni spinaqin, sallatën, djathin dhe përzijini mirë për të kombinuar. 4.Pritini bukën e thekur dhe mishin në copa të vogla dhe përzijini me panxhar dhe hidhini mbi sallatën e përgatitur.
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
1. Përgatitja e Mbushjes: Në një enë të madhe, përzieni spinaqin e grirë, djathin, vezët e rrahura dhe qepën e grirë. Shtoni kripë dhe piper sipas shijes. Përzieni mirë derisa të bashkohen të gjithë përbërësit. 2. Përgatitja e Petëve:...
Lini një koment