Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Një sallatë fantastike është kjo e sotmja me panxhar. Nuk ju merr shumë kohë në përgatitje dhe vlerat ushqyese që merrni janë të pafundme! Ziejmë panxharin në ujë me kripë dhe më pas e presim në copa të vogla. Përgatisim salcën duke përzier kosin me majonezën, vajin, kripën, piperin dhe hudhrën e grirë imët. E shtojmë salcën tek panxhari dhe e përziejmë mirë. Në fund shtojmë qepët e njoma të grira hollë dhe arrat e copëtuara. Shërbejeni të ftohtë! Sallatë me panxhar
Ingredientët
Udhëzimet
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment