Sallatë me misra dhe kunguj, kombinim i paparë!

4 kungulleshka me madhësi mesatare
1 filxhan me misra (konservë, ose të freskët dhe të zierë në çast)
¼ flxhan me djathë parmixhano
2 lugë gjelle vaj ulliri
4 thelpi hudhra
1 filxhan me fasule të ziera
Kripë, piper për shije

1.Në një tigan me nxehtësi mesatare, shtoni pak vaj ulliri dhe skuqni kungulleshkat e prera në kubik të vegjël.

2.I skuqni mirë për 3-4 minuta derisa të zbuten disi.

3.I marinoni me kripë e piper dhe më pas i hiqni e i lini mënjanë.

4.Në po të njëjtin tigan, shtoni pak vaj. Shtoni hudhrat e grimcuara, misrat, fasulet dhe i përzieni vazhdimisht.

5.Pas 5 minutash, shtoni edhe kungujt në tigan.

6.Shtoni djathin parmixhano, i përzieni të gjitha bashkë dhe fikeni zjarrin. Shijojeni!

Lini një koment