Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
1.Në një tigan me nxehtësi mesatare, shtoni pak vaj ulliri dhe skuqni kungulleshkat e prera në kubik të vegjël.
2.I skuqni mirë për 3-4 minuta derisa të zbuten disi.
3.I marinoni me kripë e piper dhe më pas i hiqni e i lini mënjanë.
4.Në po të njëjtin tigan, shtoni pak vaj. Shtoni hudhrat e grimcuara, misrat, fasulet dhe i përzieni vazhdimisht.
5.Pas 5 minutash, shtoni edhe kungujt në tigan.
6.Shtoni djathin parmixhano, i përzieni të gjitha bashkë dhe fikeni zjarrin. Shijojeni!
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment