1.Gatuani proshutën në një tigan deri sa të marrë ngjyrë kafe.
2.Shtoni qepët e bardha dhe të njoma dhe gatuajeni për 5 minuta.
3.Përziejeni me patate, djathë, hudhër, kripë dhe piper së bashku.
4.Në një tigan ngrohni gjalpë me vaj ulliri.
5.Formoni topa si qofte me përzierjen patate dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë kafe në të dyja anët në nxehtësi të ulët.
6.Sherbejeni me majdanoz, qepë të njoma dhe kripë duke i hedhur nga sipër.
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
1. Përgatitja e Mbushjes: Në një enë të madhe, përzieni spinaqin e grirë, djathin, vezët e rrahura dhe qepën e grirë. Shtoni kripë dhe piper sipas shijes. Përzieni mirë derisa të bashkohen të gjithë përbërësit. 2. Përgatitja e Petëve:...
Lini një koment