1.Gatuani proshutën në një tigan deri sa të marrë ngjyrë kafe.
2.Shtoni qepët e bardha dhe të njoma dhe gatuajeni për 5 minuta.
3.Përziejeni me patate, djathë, hudhër, kripë dhe piper së bashku.
4.Në një tigan ngrohni gjalpë me vaj ulliri.
5.Formoni topa si qofte me përzierjen patate dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë kafe në të dyja anët në nxehtësi të ulët.
6.Sherbejeni me majdanoz, qepë të njoma dhe kripë duke i hedhur nga sipër.
Një recetë shumë ushqyese për fëmijët 4-5 vjeç: pa sheqer të shtuar, të pasura me fibra, antioksidantë dhe shije që i pëlqen edhe mëngjesit më kapriçioz. Udhëzime: 1. Piqni pataten e ëmbël derisa të zbutet (në furrë për rreth...
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
Lini një koment