1.Gatuani proshutën në një tigan deri sa të marrë ngjyrë kafe.
2.Shtoni qepët e bardha dhe të njoma dhe gatuajeni për 5 minuta.
3.Përziejeni me patate, djathë, hudhër, kripë dhe piper së bashku.
4.Në një tigan ngrohni gjalpë me vaj ulliri.
5.Formoni topa si qofte me përzierjen patate dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë kafe në të dyja anët në nxehtësi të ulët.
6.Sherbejeni me majdanoz, qepë të njoma dhe kripë duke i hedhur nga sipër.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment