1.Gatuani proshutën në një tigan deri sa të marrë ngjyrë kafe.
2.Shtoni qepët e bardha dhe të njoma dhe gatuajeni për 5 minuta.
3.Përziejeni me patate, djathë, hudhër, kripë dhe piper së bashku.
4.Në një tigan ngrohni gjalpë me vaj ulliri.
5.Formoni topa si qofte me përzierjen patate dhe gatuajeni deri sa të marrë ngjyrë kafe në të dyja anët në nxehtësi të ulët.
6.Sherbejeni me majdanoz, qepë të njoma dhe kripë duke i hedhur nga sipër.
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Lini një koment