Ngrohim vajin në një tigan mesatar, kaurdisim kërpudhat për 2-3 minuta, më pas përziejmë kinoan. Duke e mbajtur lëngun e perimeve të ngrohtë në një tigan të veçantë në zjarr të ulët, shtoni një lugë lëngu dhe përzieni derisa të përthithet.
Hidhni orizin dhe përsërisni përsëri me lëngun, derisa të jetë konsumuar i gjithë lëngu dhe orizi dhe kinoa të jenë të buta dhe të gatuara
Hidhni gjethet e trumzës dhe më pas ndajini në katër pjata ose tas. Shërbejeni sipër me parmixhian0 të grirë dhe gjethe rukola.
A keni dëgjuar ndonjëherë për mochi ice cream? Me siguri e keni të mbushur plot Instagram-in dhe TikTok-un me Mochi! Imagjinoni një topth akulloreje të mbështjellë në një batanije të butë dhe të ngjitshme orizi. Tingëllon si një ëndërr...
Zbuloni origjinat e ngatërruara të pjatave gjatë shekujve dhe kontinenteve. Gjurmimi i origjinës së ushqimit është një çështje komplekse dhe shpesh e debatueshme. Për shembull, ndërsa disa pretendojnë se bageli i parë është bërë në Krakov, Poloni, në vitin...
Fillojmë duke pastruar kërpudhat dhe i presim në feta të holla. Vendosim tiganin me vaj dhe i kaurdisim derisa të fillojnë të zbuten, pastaj shtojmë pak lëng perimesh dhe i lëmë të ziejnë në zjarr mesatar. Në një tigan...
Komento