Pritni imët qepën. Ngrohni 2 lugë gjelle vaj ulliri dhe gjalpin në një tigan, shtoni qepët dhe skuqini rreth 7 minuta.
Shtoni bacon dhe skuqeni për 5 minuta të tjera, derisa të fillojë të skuqet.
HAPI 3
Shtoni 300 gr oriz dhe 1 l lëng perimesh të nxehtë dhe lëreni të ziejë. Përziejini mirë, më pas ulni zjarrin dhe gatuajeni të mbuluar për 15-20 minuta derisa orizi të jetë pothuajse i butë.
Përzieni 100 gr bizele të ngrira, shtoni pak kripë dhe piper dhe ziejini edhe për 3 minuta të tjera, derisa bizelet të jenë gatuar.
Shërbejeni të spërkatur me parmigiano të sapo grirë dhe piper të zi të sapo bluar
Ngroheni furrën në 220C dhe vini një ibrik me ujë për të zier. Në një tas, përzieni hudhrën dhe domatet me erëza, më pas derdhini në një tavë të madhe pjekjeje. Vendosni spinaqin në një kullesë të madhe dhe...
Në një përpunues ushqimi ose blender, përzieni të gjithë përbërësit, duke rezervuar gjysmën e nenexhikut dhe kosit. Shtoni pak uthull shtesë, Tabasko dhe erëza për shije, më pas shtoni pak ujë nëse ju pëlqen më i hollë. Ftoheni, më...
Në një enë bashkojmë kungujt e grirë, miellin dhe parmigiano-n. Formoni topa në madhësinë e arrës, më pas rrafshojini. Nxehni një tigan që nuk ngjit në zjarr mesatar dhe shtoni vajin. Skuqini për 2-3 minuta nga secila anë derisa...
Komento