Sugjerojmë:

Receta e largimit të bebes nga gjiri: Pure selino, karrota dhe mollë

Veshtiresia
e lehtë
Koha gatimit
20 minuta
Sugjerohet për:
450 gram për bebin
Kalori:
5
gjysmë selinoje
3 karrota mesatare
2 kokrra mollë
pak qumësht formule

HAPI 1
Vendoseni selinonë, karrotën dhe mollët në një enë me avull mbi ujë të zier për 15 minuta ose derisa të zbuten.

HAPI 2
Vendosini në blender për t’i bluar dhe hidhini pak qumësht formule, derisa të formoni një masë në trajtë pureje.

Komento