Që familja juaj ta shijojë pafund, sot gatuani këtë supë pule me selino dhe xhinxher
1 karotë
Xhinxher
2 degë selino
1 thelpi hudhër
Vaj ulliri
Fileto pule
Trumzë
Djathë bebe
Kripë, Piper
Borzilok
Miell
1.Në një tenxhere hedhim pak vaj ulliri dhe shtojmë hudhrën dhe xhinxherin e ndarë në copa. 2.Pastaj hedhim fileton të cilën e kemi prerë më parë.I lemë të skuqen për 5 minuta. 3.Shtojmë kripë, piper, trumzë dhe pak borzilok të thatë. 4.Shtojmë karrotën dhe selinonë e ndarë me rende dhe I skuqim dhe për 3 minuta. 5.Shtojmë një lugë miell dhe i përziejmë mirë që mielli të mos ngjitet. 6.Shtojmë lengun e pulës dhe e lemë të ziejë për 20 minuta. 7.5 minuta para se ta heqim nga zjarri i shtojmë një djathë bebe për shije më të mirë.
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Lini një koment