Sugjerojmë:

Presh, koper dhe limon për supën më të shijshme sot!

Veshtiresia
Mesatare
Koha gatimit
15 minuta
Sugjerohet për:
6 persona
Kalori:
167
1 kg presh
450 gram patate
150 gram lëng pule
6 gota ujë
2 thelpinj të vegjël hudhre
½ lugë çaji curry (një miks erëzash aziatike)
1 tufë koper
½ lëkurë limoni
½ limon të shtrydhur
Kripë, piper
vaj ulliri ekstra të virgjër

1.Kavardisni hudhrën me preshin dhe pak vaj ulliri, për pak minuta në zjarr mesatar. 2.Shtoni curryn. Tani shtoni lëngun e pulës, ujin dhe patatet. 3.I lini të ziejnë në zjarr të avashtë. Diku nga mesi i shtoni lëngun e limonit dhe lëkurat e limonit. Afër fundit shtoni edhe koperin. 4.Provojeni për kripë dhe piper. 5.Pasi […]

1.Kavardisni hudhrën me preshin dhe pak vaj ulliri, për pak minuta në zjarr mesatar.

2.Shtoni curryn. Tani shtoni lëngun e pulës, ujin dhe patatet.

3.I lini të ziejnë në zjarr të avashtë. Diku nga mesi i shtoni lëngun e limonit dhe lëkurat e limonit. Afër fundit shtoni edhe koperin.

4.Provojeni për kripë dhe piper.

5.Pasi të jenë zbutur patatet, e kaloni të gjithë përbërjen në frulator dhe i ktheni sërish në tenxhere për një valë të fundit.

6.Supa duhet të bëhet kremoze.

7.Ju bëftë mirë!

Komento