Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Vendosni panxhar dhe uthull molle në një tenxhere të nxehtë dhe ziejeni në ngrohje të ulët për rreth 30 minuta.
Pastaj bëjeni pure me një blender dhe shtoni kripë e piper të zi.
Lëreni të freskohet pastaj transferojeni në frigorifer për t’u ftohur.
Shtoni gjalpë për shije.
Ndërkohë vini pak ujë të valojë mbi nxehtësinë e lartë. Shtoni një vezë dhe ziejeni 4 deri në 5 minuta.
Thajeni dhe lereni të ftohet.
Shtoni gjethet e panxharit, kastravecin, rrepkat he chives dhe transferojeni supën në pjatë.
Shërbejeni supën tuaj të ftohtë me panxhar me një vezë të zier.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento