Bukuri

Përse 1 herë në vit, duhet të testojmë hormonet tona

Gjëra të vogla, përshpejtojnë plakjen që askush nuk e do, prandaj kushtojini rëndësi disa gjërave për ta parandaluar atë në kohë!

Me moshën, nivelet e hormoneve tona ndryshojnë dhe nëse ka një ç’ekuilibër, ai prek të gjithë trupin tuaj.

Jo vetëm që kjo mund të shkaktojë lëkundje të humorit, por lëkura dhe flokët tuaj gjithashtu mund të ndryshojnë, duke u bërë shumë më keq se zakonisht.

11 Things That Make Your Body Age Faster

Nëse sekrecionet nuk arrijnë të largohen nga gjëndrat, mund të çojnë në plakje. Bëjini vetes një nder dhe bëni teste hormonale të gjakut një herë në vit!/neps.al 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Best Rehab Centers
    26/03/2020 at 8:08 am

    Rehabilitation Center Near Me For Drugs http://aaa-rehab.com Alcohol Rehab Centers http://aaa-rehab.com Outpatient Drug Rehab Programs
    http://aaa-rehab.com

  • Leave a Reply