Sugjerojmë:

Për qerpikë voluminozë, përdorni pudër bebeje!

Një produkt i lirë është në gjendje t’ju bëjë me qerpikë të gjatë sa hap e mbyll sytë!

E kemi fjalën për pudrën e bebes suaj, që kësaj radhe është koha ta përdorni për pak përkujdes ndaj vetes.

Nuk ju merr shumë kohë ky proces.

Çfarë duhet të bëni? 

  • Mjafton të lyeni qerpiket tuaj si zakonisht me një rimel.
  • Më pas me disa kunja veshësh, shtoni sipër qerpikëve pak pudër pluhur.
  • Në fund i lyeni sërish qerpikët me rimel, sidomos majat.
  • Ky truk do i mbajë qerpikët e gjatë dhe të kthyer përgjatë gjithë ditës./neps.al 

Lini një koment