Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Në një tigan me nxehtësi mesatare shtoni vajin e ullirit dhe perimet.
Trazojini mirë dhe më pas shtoni thjerrëzat.
Ndërkohë në një tenxhere me ujë të valuar shtoni supën e pulës.
Lëngun ia shtoni më pas thjerrëzave.
Rregullojini me kripë e piper.
I lini të ziejnë dhe ndërkohë i shtoni salcën me pomoderini.
Në një tenxhere tjetër me ujë të valuar, shtoni vaj ulliri dhe oriz.
E lini derisa të ziejë dhe i kaloni thjerrëzat në një blender.
E merrni fileton e levrekut dhe e gatuani në avull për rreth 10 minuta.
Në një pjatë shtoni një garuzhde nga thjerrëzat e kaluara më parë në blender.
Sipër vendosni dy lugë gjelle oriz dhe fileton levrekut që gatuam në avull.
Sipër i shtoni vaj ulliri.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment